Podrobnosti recenze

9.6 13 10
I Feel You Linger in the Air
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 26, 2023 11050
(Upraven: Leden 30, 2024)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Pokud někomu nesedí reinkarnace a cestování v čase, zpomalené tempo vyprávění verze uncut, tak to asi nebude seriál pro něj. Pro mě ale byl. Výborně vymyšlený, promyšlený, mnohovrstevný příběh mě pohltil spolu s hudbou a hereckými výkony. Přirostly mi k srdci téměř všechny postavy (včetně i těch dvou jakoby neThajců Roberta a Jamese), nejen ti dva hlavní, kde pro mě osobně dominoval sympatický Bright. Mnozí budou tápat nad koncem, protože je potřeba se dívat až na konec posledního dílu ZA TITULKY (!!). Trošku jsem pátral už dříve, neboť mě seriál zaujal a sledoval jsem jej už dřív s automatem a první série pokryla pouze Knihu 1, kde vystupuje Khun Yai v roce 1927. Ale existoval ještě Velitel Yai v roce 1700, který se tam mihne několikrát a konec této první série (před závěrečnými titulky) je z konce Knihy 2 (neboť se neví, jestli budou pokračovat druhou sérií kvůli rozpočtovým omezením), kdy nastupuje Yai Kanthorn v roce 2023, reikarnace Velitele (1700) a Khuna (1927), je to vnuk Leka, mladšího bratra Knuna Yai-e. Je to ještě daleko složitější, ale to už se netýká tak moc odvysílané série.
POZNÁMKY POD ČAROU:
- Joma, architekta, zpizdili tím deklem na hlavě do podoby sedmáctiletého ptáčete bez obočí a čela, vyoraného hovňouse, a někdy vypadal spíše komicky, obočí jsem viděl alespoň ve 12. díle ve scénách v bytě se sestrou, někdy se nepřirozeně šklebil a dokázal bych si představit, že by tuto postavu hrál jiný herec ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.