Podrobnosti recenze

9.3 7 10
(Upraven: Prosinec 29, 2023)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Krásný zážitek, alespoň pro mě a jsem rád, že jsem to velmi silné sdělení příběhu o "temnotě" v životě dospívajícího Ariho a jeho "vesmírného prozření" prostřednictvím filmových prostředků mohl vnímat. Dle mého názoru se nejedná o běžný příběh, každá jinaká bytost je originál a prožívá svůj CO svým jedinečným způsobem, a právě o tom tento snímek je. Film vybroušený do detailů a zaměřený nejen na latinskoamerickou komunitu v USA. První část na mě působila, jako bych tam byl s těmi postavami ve druhé polovině osmdesátých let, dýchal ten suchý prašný vzduch západní výspy Texasu. Vše bylo na můj vkus téměř dokonalé, od příběhu, herců, hudby, zpracování. Obzvlášť na mě zapůsobil Max Pelayo v roli Ari-ho, který se se svou postavou úplně sžil, od odrostlého puberťaká po mladého muže a tvůrci jej tak citlivě dokázali natočit, že divák sám cítí, jak kluk vyspívá a stává se z něj muž. Opravdu velmi působivé, a přesto, že se ve filmu objeví i něco málo z násilí a dalších neřestí, je pro mě nesmírně lidský a rád se k němu budu vracet ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.