Podrobnosti recenze

9.3 9 10
Laws of Attraction
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 25, 2023 3548
(Upraven: Leden 04, 2024)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Pro seroš jsem se rozhodl až poté, co jsem dvakrát za sebou viděl úžasný To Sir, With Love, kde jak "zlý právník", tak "šílený pes", hrají úplně něco zcela jiného. A taktéž stejný režisér a scénáristka, takže jsem nemohl čekat nic jednoduchého. Přesto jsem uvažoval při sledování prvního dílu, namlsán předchozím seriálem, zda budu vůbec dál sledovat. Rád bych vyzdvihl herecký výkon Film-a, pro mě byl skvělý a ztvárnil naprosto jinou postavu než v předchozím seroši. Zvraty byly velké a až jsem se bál, jak to bude dál, ale to asi od těchto tvůrců už bude zvykem. Líbily se mi i ty dvě "holky", převrat "syna" byl na mě trošku strmý, celkově jeden ze špičkových seriálů, díky za překlad.
POZNÁMKY POD ČAROU (neberte zcela vážně):
Právě ten úsměv mě u Film-a a jeho postavy dostal, navíc nevypadá jako typický Thajec, na druhou stranu babka a ta "sousedka" přes své široké lícní kosti štěrbinami místo očí téměř neviděly. Bitky jsou tvrdé, ale "zbité" postavě většinou nic moc není, někdy hodně světlá "krev", ale nemá u mě vliv na hodnocení.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.