Podrobnosti recenze

9.6 8 10
Filmobanka
มิกกี้ - Mikky
มิกกี้ - Mikky
Říjen 22, 2022 5325
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

10.0
Tak tohle se mi hodně trefilo do vkusu. Čekala jsem, že to bude nějaká lehká oddechovka, což i na začátku tak trochu vypadalo, ale nakonec to byl docela kvalitní, napínavý a pro mě moc krásný seriál. Hlavní dvojice byla kouzelná, Plana jsem do této série neměla štěstí vidět, ale moc se mi líbil a pro Nuta mám slabost už dlouho a tady jsem si ho neskutečně užívala, hrál skvěle a byl i ohromně roztomilej. I postava Dream a její herečka mě tak nějak fascinovala. Vůbec jsem se u toho nenudila, dívala jsem se na uncut verzi, tak nevím, jak moc je osekaná normální verze, ale stejně mi připadá, že má tento seriál hodně málo pozornosti. Konec mě absolutně dostal, i když člověk tak nějak čeká, kam ten děj směřuje, tak jsem to stejně hodně obrečela a opravdu chválím za ten nápad a zpracování.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.