Podrobnosti recenze

7.3 1 10
Boom Boom Bruno
Filmobanka
allnino
allnino
Leden 07, 2024 552
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

7.0
Je to blbost na entou, ale... Klasických kriminálek je všude plno, tady je to pojato jinak, dle tvůrců s humorem a nadsázkou. Dodal bych, že místy až parodicky. O co jde, je jasné hned v 1. dílu. Divák nesmí řešit technické nesmysly, kterých není zrovna málo, ale jak jsem psal, nebylo účelem natočit další kriminálku. Bruno zde představuje starou školu, chlapa, který si nehraje na city a vše řeší nejradši hned, stručně a ručně. Jeho mladý kolega je naopak typická sněhová vločka. Žijeme v době, kdy se tyto generace střetávají. A taky o tom je tento seriál. Vadilo mi, že je Mark gay a zároveň drag queen. Chápu, že se to scénáristovi hodilo do krámu, ale jen to posiluje mýtus, že gay = transvestita. V posledních dvou dílech mi vadilo umělé natahování děje, tam bylo jasné, že scénárista vaří z vody a jen se snaží splnit nějakou normu.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.