Podrobnosti recenze

7.9 3 10
El intercambio / The Exchange
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Únor 09, 2024 767
Celkové hodnocení
 
7.8
Příběh
 
7.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
8.0
Zaujímavo rozohraná poviedka o výmene pohlaví ... presnejšie pohlavných orgánov. A chlapčenskej zvedavosti, ktorú táto sci-fi situácia medzi dvoma veľmi blízkymi kamarátmi vyvolá. Berger tu znovu experimentuje na obvyklých hraniciach maskulinity - no na rozdiel od posledných celovečerákov, táto polhodinka mu remeselne vyšla. Netreba čakať "prelomové objavy" čo sa týka vyťaženia témy, no napriek tomu je zápletka i podanie dostatočne zaujímavé.

Oceniť možno na kraťas naozaj krásnu kameru, vrátane filmového zrna i trochy retro feelingu a celkovo evokovanú atmosféru. Kamarátsky vzťah balansuje na rozhraní realistického podpichovania a intímnej fyzickosti. Napriek tomu že skalní diváci rozpoznajú režisérov rukopis, zdá sa že si predsa len vyskúšal (aspoň námetom) niečo osviežujúco nové - a celkom mu to sedí. Úsporná stopáž pomáha šetriť meditatívnymi zábermi nikam - a tak jednoduchý dej odsýpa v zmysluplnom tempe.

Dobre sa na to pozerá, zahreje to pri srdci, aj keď dieru do sveta to nespraví. Za neodolateľné úsmevy na príjemne otvorenom konci - bod naviac.

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.