Podrobnosti recenze

9.3 5 10
Femme II
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Březen 07, 2023 1759
(Upraven: Březen 24, 2024)
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

10.0
Film, ktorý som začala pozerať zo začiatku aj s miernym zaváhaním, nebola som naladená na nejaké brutal týranie ... ale pohltil ma. Priznám, že herec George MacKay (Preston) mi nebol až tak sympatický, neustále mi na um chodili myšlienky SS vojak. Počas sledovania som si na neho začala zvykať. Nathan Stewart-Jarrett (Jules) je sympatický. Príbeh vás pohltí svojimi skrytými túžbami. Kto trpí viac, ten kto navonok ukáže, prejaví sám seba a schytá za to od okolia alebo ten, ktorý to skrýva pred všetkými i sám pred sebou? Je to film, ktorý vám bude vŕtať v duši a poprevacia vo vás všeličo. Obom hercom ušili na mieru top role. "Kontakt" medzi nimi bol na 100 percent vierohodný, pohľady, dotyk a v prípade Julesa i to mlčanie a skôr reč tela...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.