Podrobnosti recenze

8.8 4 10
Filmobanka
Pepolinko
Pepolinko
Květen 20, 2010 4089
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Film, jeden z prvních krásných BL z Thajska, doporučuji těm divákům, kteří hledají hluboký prožitek, protože až postupně proniknou do postav a jejich osudů přes delší začátek, tak je snímek pohltí a zjistí, že se dotkli nečeho nádherného a několik vítězství a cen pro tehdy oba dva náctileté představitele starších postav (Tong + Mew) to jen potvrzuje, i když dle mě se nejedná o film čistě jen BL, vždyť film má téměř tři hodiny (!!). Výraznou postavou je zde ve filmu i matka Tonga - Sunee, někdy si mi zdálo, že je snad postavou nejhlavnější se starostmi o nemocného manžela, ztracenou dceru a syna, jehož sexuální orientace se klube na povrch a ona nebude mít ani vnoučata. Postupně se ale osudy jednotlivých postav nabalují, až vše nakonec vyvrcholí, a to nejen v závěru. Poslední scény jsou velice dojemné a ve spojitosti s rodinným dramatem a přes záběry někdy trošku zdlouhavé a někdy menší šmrc zpracování mě přesto vede k závěru, že se jedná o jeden z nejlepších thajských filmů tehdejších let.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.