Podrobnosti recenze

9.3 9 10
Laws of Attraction
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 25, 2023 3549
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Opravdu úžasný seriál. Osobně miluju mix krimi, akce a romantiky, a tady se mi dostalo všeho vrchovatou měrou. Ačkoli typově by mi asi sedl více Tinn, musela jsem si zamilovat Charna, protože ten byl naprosto úžasný. Bad Lawyer byl vážně skvělý s tím svým ďábelským úsměvem, sebevědomým chováním a bolestnou minulostí. Hlavní postavy se k sobě náramně hodily a měly boží chemii. Fakt jsem jim to věřila. Některé jejich scény úplně vibrovaly napětím a tím, co je mezi nimi. Moc se mi líbil i příběh druhého páru. Ten byl drsný i něžný zároveň a skvěle doplňoval hlavní příběh. Prostě fakt paráda, jsem opravdu nadšená. Rozhodně se zařadí mezi mé nejoblíbenější série. Velice také potěší mimimum reklam. Chvíli jsem si dokonce myslela, že tam žádná není. Všem moc doporučuji ke zhlédnutí.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.