Podrobnosti recenze

9.0 7 10
Century of Love
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Červen 14, 2024 5830
(Upraven: Srpen 13, 2024)
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

8.0
Kde začať, je to príbeh s vôňou tyčiniek, modlitbe a prosbe k bohyni Nu Wa, ktorá sa stáva jeho dôležitou súčasťou. Hudba, farebnosť snímky, odevy... vás s ľahkosťou prenesú do príbehu. Herci ma zaujali od prvých chvíľ šelmovky mačkovitý úsmev na tvári Vee (Offroad Kantapon Jindataweephol) a vizáž San (Daou Pittaya Saechua). Miešali sa vo mne pocity, či sa mi páčia, či nie - a to obaja, pozrite si s nimi nejaké fotky, klipy, slušne "vymakané" telá a možno zmeníte názor. Dosť o vizáži. San och San učaroval mi, tak perfektne zvládol túto nie ľahkú rolu a ako "dědeček" a prapra ešte to dal na 100 percent. Gestá, mimika, tá jeho nevymáchaná "držka" zahral to vážne suprovo, brala som to. Človek pri sledovaní môže dumať či je niečo také v živote možné... Obaja hlavný protagonisti mi spolu ladili. Babička Jaem tiež stojí za zmienku. A viete, kto mi bol sympatický samozrejme Trai alebo Third doktor (Pond Ponlawit Ketprapakorn) áno práve z 180 Degree nezabudnuteľný a tu mu ušili rolu na mieru. Ton (Pond Ponlawit Ketprapakorn) mi stále" padal do oka", no jasne on hral predsa v Laws of Attraction, je to sympoš. Teórií ako to všetko skončí mala určite kopa z nás všelijakých ja by som napr. dala dokopy oboch doktorkov aj Tao (Gumpuns Koravich Sarasin) stojí za to. 🙂 A napokon, celkom slušné boje a bitky.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.