Podrobnosti recenze

9.2 12 10
My Stand-In
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Duben 27, 2024 5571
(Upraven: Srpen 25, 2024)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

10.0
Seriál, který si zařazuji do své širší množiny u mě těch výborných, poutavých, i když nedávám čistých deset. Ale kolikrát je mi milejší film za sedm a vracím se k němu, jako něco jiného za deset. Překvapilo mě zcela protichůdné hodnocení na MDL, kde snad prvních deset recenzí je hluboce podprůměrných až odsuzujících, ale celkové honocení je 8.4.
Herecké obsazení za deset a bylo skvělé, nemá cenu tady rozebírat naprosto úžasnou hlavní dvojici, líbili se mi neskutečně i další, např. Sol, který vypadal opravdu jako "Korejec" a se svým zvláštním tvarem obličeje jako obrácený trojúhelník a s vlasy nabarvenými a načesanými na prcinku jako srdíčko, líbil se mi i Mike, připomínající mi rysy celé hlavy tak trošku Daou-a.
Rovněž zpracování velmi precizní, s citem pro detail, za deset a už mě nepřekvapuje, že Joe leží v nemocnici po postřelení, ale má vyfoukané a nalakované vlasy, prostě Thajsko.
Hudba skvělá, podkres dokonalý, dal bych za deset, ale bod strhávám za asi dvě tři vypjaté scény, kde místo instrumentáního podkresu zní dost silně takové divné roztoužené zpěvy, pro mě rušící a násilně ke scénám vecpané.
Příběh, hodně komplikovaný, na který si nejvíce diváci "stěžují" mi nevadil, ale vytočila mě vcelku dlouhá scéna někde ve čtvrtém či pátém díle, kdy to Ming nandává se svou křehkou nesportující postavou těm dvěma - Sol+Joe, přitom Joe je kaskadér, cvičí v seroši svůj tým, fyzicky skvělý, učí své kolegy hmatům a mlátí je hlava nehlava při trénincích. A také ke konci, jak Joe "zaskočil" za Tonga kvůli "miminku"(?), když Tong jej nenáviděl a rodina jeho manželky jej chtěla vyštípat a znemožnit.
https://mydramalist.com/759431-my-stand-in

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.