Podrobnosti recenze
9.2 12 10Herecké obsazení za deset a bylo skvělé, nemá cenu tady rozebírat naprosto úžasnou hlavní dvojici, líbili se mi neskutečně i další, např. Sol, který vypadal opravdu jako "Korejec" a se svým zvláštním tvarem obličeje jako obrácený trojúhelník a s vlasy nabarvenými a načesanými na prcinku jako srdíčko, líbil se mi i Mike, připomínající mi rysy celé hlavy tak trošku Daou-a.
Rovněž zpracování velmi precizní, s citem pro detail, za deset a už mě nepřekvapuje, že Joe leží v nemocnici po postřelení, ale má vyfoukané a nalakované vlasy, prostě Thajsko.
Hudba skvělá, podkres dokonalý, dal bych za deset, ale bod strhávám za asi dvě tři vypjaté scény, kde místo instrumentáního podkresu zní dost silně takové divné roztoužené zpěvy, pro mě rušící a násilně ke scénám vecpané.
Příběh, hodně komplikovaný, na který si nejvíce diváci "stěžují" mi nevadil, ale vytočila mě vcelku dlouhá scéna někde ve čtvrtém či pátém díle, kdy to Ming nandává se svou křehkou nesportující postavou těm dvěma - Sol+Joe, přitom Joe je kaskadér, cvičí v seroši svůj tým, fyzicky skvělý, učí své kolegy hmatům a mlátí je hlava nehlava při trénincích. A také ke konci, jak Joe "zaskočil" za Tonga kvůli "miminku"(?), když Tong jej nenáviděl a rodina jeho manželky jej chtěla vyštípat a znemožnit.
https://mydramalist.com/759431-my-stand-in