Podrobnosti recenze

7.5 11 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Únor 23, 2021 3472
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

7.0
Zpracování

8.0
Zde často zmiňovaná "ruská" angličtina mě osobně až tak nevadila (zvyknul jsem si například z bondovek :-D), ale je pravda, že je to možná důvodem, proč některé herecké výkony stoprocentně rozhodně nepůsobily. Příběh mě velmi bavil, i když jsem se nemohl oprostit od dojmu, že je velmi přikrášlen. Surovou realitu té doby by buďto nepřijalo dnešní publikum nebo si ji autor sám možná už časem přikrášlil ve vzpomínkách, protože když je holt někdo zamilovaný, zdá se svět krásnější. Osobně mě mnohem více zajímal příběh v kasárnách, když se rozešli a zjistil jsem, že zbývá ještě půlka času filmu, trochu jsem znejistěl. Mimochodem k té první půlce ještě dodám pochvalu na kameru a technické zpracování, dokonce se dočkáme i akční scény, což jsem tedy v takto laděném snímku nečekal.
Pozdější dějová linka už mi tak zajímavá nepřišla, neustálé setkávání a loučení, ujasňování si priorit. Závěr filmu mi kýženou katarzi nepřinesl, nedokázal jsem pochopit, proč by se Sergej ještě snažil o další kontakt po obdržení takového dopisu (když prakticky totéž psal on Romanovi).
Jinak ale nadstandardní film v rámci žánru, pochvala.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.