Podrobnosti recenze

7.3 3 10
Patagonia
Filmobanka
klaauddio
klaauddio
Únor 17, 2024 1476
Celkové hodnocení

7.8
Příběh

6.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Příběhy s free tématikou mě moc neberou a tento nebyl výjimkou, ale hodně jej zhodnotili herci, resp. už samotný casting byl skvělý a vybrali ty naprosto správné typy vyzáblých postav, kde Yuri měl navíc opravdu i okousané nehty a když malinko stáhl obličej, vypadal správně přihlouple, jednoduše tak, jak tvůrci potřebovali. Tady klobouk dolů. Zpracování bylo jako kráska a zvíře. Na jedné straně jsem věřil postavám ten pot, ušmudlanost i pach moči, na druhé zase tvůrci až moc v některých scénách nacpali špíny za nehty Agostinovi a především asi ve třech čtyřech delších scénách mi naprosto nesedla ta roztřepaná kamera. Byl to jistě záměr, ale asi nejsem jediný, komu to bylo nepříjemné, jinak bych dal za zpracování vyšší hodnocení.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.