Podrobnosti recenze

9.4 20 10
Filmobanka
Ien25
Ien25
Říjen 09, 2019 7619
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Skoro po roce co jsem TharnType zkouknul dávám recenzi. viděl jsem ho před Vánocemi 2023. Bylo to uplně první Thajské BL drama, které jsem kdy viděl. Prvně jsem se thajským BL trochu vyhýbal a vyhledával jenom korejské, jenomže postupně jsem už neměl na co koukat. Zapnul jsem si první thajske BL TharnType, zpočátku jsem si musel zvyknout na ten jazyk, přišli mi hrozně ukřičený a pak mi to už nepřišlo. Nechápu, proč jsem se thajskému BL vyhýbal, je to neskutečně užasný. TharnType je kombinace dramatu a romantiky a konečný zvrat událostí je skvělí. Nic mě tak nedokázalo tak moc vtáhnout do děje, nedalo se přestat to sledovat a vždy se k němu rád vracím Navždy bude TharnType obsazovat v mém seznamu TOP BL první příčky

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.