Podrobnosti recenze

5.6 4 10
Birder
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Září 30, 2023 2890
Celkové hodnocení

5.3
Příběh

5.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

5.0
Zpracování

5.0
Kristián se vrátil na místo činu, se kterým ho spojovalo tetování. (?) Za kamarádem, se kterým předstírali, že se neznají. Vybral si místo pro stan nedaleko břehu jezera. Dokonalé k pozorování "ptáků". Vše stojí a padá na hereckém umění Michaela Emeryho, který mi připomínal Davida Švehlíka. Typově odpovídal muži s tajemstvím. Ale rozměr neodolatelného svůdce jsem mu ani na chvíli nevěřil. Hlavně když se usmál. Přišlo mi, že většina obětí chtěla vyzkoušet sex s přidušením. Závěrečná satisfakce byla jen malou náplastí na jeho páchání trestné činnosti.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.