Podrobnosti recenze

7.3 6 10
Sunflower
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Červenec 08, 2023 1718
Celkové hodnocení

4.8
Příběh

3.0
Herecké výkony

5.0
Zvuk

8.0
Zpracování

3.0
Děj mi moc do dnešní doby nezapadá. Mám z toho spíš pocit, že někdo chtěl prostě natočit dojemný boj mladého gaye a použil k tomu obvyklou šablonu. Nelze si nevšimnout, že Liam Mollica, ač je roztomilý, těžko by na sobě nechal dříví štípat jako Leo. Luke J.Morgan asi už má střední za sebou. Úplně v pozadí jsou mobily a socky. Zádrhel scénáře pak přijde ve chvíli, kdy to na Lea praskne - co vlastně prasklo, kdo co řekl, to byl vystřižen nějaký záběr, nebo co to tam všichni předvádějí? Nejvíc do očí bijící je pak asi scéna na hřišti, kde Leo čeká na svůj úděl, jak nějaký "ano, pane, hřešil jsem, čekám na své potrestání", přičemž osud těch frajerů zůstane nevysvětlen. To už mi přijde jako pohrdání divákovou inteligencí. Světlým bodem je naopak postava Toma, do které Daniel Halmarick skvěle zapadl. Velmi vhodně je zvolená hudba a líbil se mi konec.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.