Podrobnosti recenze

10.0 8 10
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
LITBC je jednoznačně korejský skvost, který se zapíše do srdcí mnoha fanoušků BL tvorby. Dočetla jsem se, že seriál je adaptací stejnojmenné knihy a vůbec bych se nezlobila, kdyby se přeložila i u nás.
Příběh o hledání lásky působí věrohodně, místy syrově, neidealisticky. Hlavní hrdina si prochází životními úspěchy i nezdary ve vztazích, smutkem a sebepoznáním.
Na příběhu se mi moc líbila nepředvídatelnost a to do poslední vteřiny platí. Díly mají klasickou stopáž, rychle plynou, vše je propracované do posledního záběru. Kamera mě uchvátila.
Chci určitě vyzdvihnout obsazení, které v takovém kousku asi nikdo nečekal. Hlavní role se skvěle zhostil Nam Yoon Su, který už má na kontě řadu komerčních k-dramat. Před uvedením seriálu se také na YoonSu a autora předlohy snesla vlna kritiky od anti-LGBTQ+ skupin, která se nakonec obrátila ve prospěch seriálu jako takového, protože mu udělala velkou reklamu. Jsem za to ráda, protože seriál si zaslouží dostat do širšího povědomí. Rozhodně doporučuji.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.