Podrobnosti recenze

10.0 8 10
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Wow. Tenhle příběh se dostává až na dřeň. Skvěle vymyšleno a zpracováno. Zbožňuju tento typ seriálů. Místy mi trochu stylem připomínal výborný It's a Sin nebo Queer as Folk a musím říct, že bych z Koreje takový snímek nečekala. Naprosto jsem si oblíbila Go Younga a vše s ním naplno prožívala. Jako by člověk skoro koukal sám na sebe, hlavní hrdina, kterej byl osobitej a lidskej. Přitom ne jeden z těch dokonalých seriálových postav, ale krásně nedokonalej, prostě jen obyčejnej člověk, jako kdokoliv z nás. S jeho vzestupy i pády, ztrátami, láskami, bláznovstvím, špatnými i dobrými rozhodnutími, štěstím i neštěstím, každodenními starostmi a některými ještě navíc (nesnáším Kylie) ... Byl přesně takový, jako by měl definovat sám život. A s pár fajn šílenýma lidma kolem sebe, kteří to nelehký žití dělají snesitelným. Herci odvedli skvělou práci všichni, ale Nam Yoon Su opravdu exceloval. Navíc si pamatuju, jaká se zvedla vlna nenávisti vůči němu, když bylo oznámeno, že v tomto projektu bude hrát. A má můj dvojnásobný obdiv za to, jak to zvládl. Není to žádné odlehčené nebo pohádkové BL, je to kvalitní queer seriál a doporučovala bych ho vidět každému, stál za každou slzu.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.