Podrobnosti recenze

8.9 7 10
Kidnap
Filmobanka
Nioba
Nioba
Srpen 24, 2024 4424
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Poměrně jednoduchý, ale nepředvídatelný příběh, skvělý a zkušený režisér a talentovaní herci evidentně stačí k tomu, aby se mě seriál vryl hluboko do srdce. Chemii Ohma a Lenga je těžké odolat, a jsem rád, že se kluci našli. Jejich vzájemné interakce jsou tak přirozené a tak úžasné, až se mě nechce věřit, že tohle byl jejich první společný projekt. Co se týká příběhu, tak nejvíc jsem si užíval vývoj postavy, kterou ztvárnil Leng. Hraje zde kluka, který si z minulosti nese trauma ztráty blízké osoby. Dokáže najít cestu ven, ale ne kvůli sobě, ale kvůli osobě, kterou miluje. Seriál je úžasný i po vizuální stránce. Skvělá kamera a hlavně lokace: Skvělé interiéry domů, nebo scény u moře natáčené v Pattayi. Celkově můžu říct, že seriál předčil moje očekávání hlavně díky Ohmovi a Lengovi.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.