Podrobnosti recenze

8.9 7 10
Wandee Goodday
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Květen 02, 2024 9770
(Upraven: Prosinec 14, 2024)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

7.0
Zpracování

9.0
První polovina seriálu je plná žhavých scén a humorných situací, kdy jsem se často smál od ucha k uchu. Ve druhé polovině spíše dominuje romantická linka. Líbil se mě celý koncept, a až na poslední dvě epizody, které se docela vlečou, to má dost svižné tempo. Chválím výkony hlavního hereckého dua před kamerou. Kluci jsou nejen herecky, ale i fyzicky dokonalí, a jejich společné okamžiky jsou vždy oku lahodící. Skvělý je i vedlejší pár, a to zejména Cher, který je vždy tam, kde je potřeba uklidnit situaci. Vždy sehrává pozitivní roli. Škoda jen, že tvůrci měli zapotřebí do pozdějších epizod zakomponovat reklamu na nějaký sójový nápoj, což narušuje jinak skvělý dojem ze seriálu. Pochvalu si nezaslouží ani zvuková postprodukce. Celkově lze ale říct, že seriál překonal moje očekávání.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.