Podrobnosti recenze

7.3 3 10
(Upraven: Prosinec 15, 2024)
Celkové hodnocení

7.8
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

7.0
Zpracování

6.0
Tato série zahrnuje hodně kontroverzní téma dle skutečné události a osvěžuje ji velice příjemný Aon v roli syna Guye. Snad si ani nedokážu představit, že by vybrali tvůrci ještě vhodnějšího herce, hodí se na tu roli jako zadnice na hrnec a zahrál to moc pěkně. Ve svých 24 letech vypadá jakoby skoro dětsky a přitom i dospěle. Stejně dobře, ne-li líp, to zahrála matka Rin. Lakornový příběh graduje především v poslední čtvrté části a vlastně mohu říci, že se mi to tím vrcholícím koncem hodně líbilo. Jen malý dovětek. Režisér, který se může pyšnit i tak skvělými seriály jako Manner of Death nebo Triage to tady hodně zavařil s těmi "polibky". Kdyby to byly alespoň upíří polibky na přední stranu krku, ale Got mířil vždy hned až na zadní část krku, šíji a spíše mi to připadalo, jakoby se tím chtěl schovat před kamerou a hodit šavli. Tak to jenom na okraj a za to snižuji ještě o jeden bod hodnocení za zpracování. Podobný příběh matky, jejího přítele, později manžela a jejího gay syna už tady máme v podobě pinoy filmu May-December-January, který mi doslova rozcupoval duši.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.