Podrobnosti recenze

9.5 10 10
My Partner
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Červen 18, 2023 2029
(Upraven: Prosinec 23, 2024)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Ačkoli příběh se může zdát být jednodužší včetně zpracování, tak to vše naprosto přebilo to, co film nabízí divákovi, pokud to bude chtít přijmout, a takovou míru toho "něčeho navíc" jsem dlouho u filmové produkce nezažil, prostě dvousetprocentní přidaná hodnota! Nahrnula se na mě nejen krásná vzdálená příroda severní Polynésie, zabírání půdy původních obyvatel a nešetrné hospodaření s vodou, ale i unikátní skloubení ras a trojjazyčné mluvy a zvyků Havajských ostrovů i Filipín, střet dvou naprosto odlišných jedinců pocházejících ze zcela jiných kulturních prostředí, krásná hudba a písně, u kterých ty přeložené kousky doslova textově sedí na probíhající příběh na sto procent a romance těch dvou mladých mužů mě naprosto okouzlila. Klidně s nadsázkou tvrdě řeknu, že "potetovaný heterácký Havajec a tanečník hula hula se zabouchl to přivandrovalého Filipínce". Nádherné a hrnou se mi do očí slzy...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na info@gaytitulky.info   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese info@gaytitulky.info K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.