Podrobnosti recenze

8.9 9 10
Century of Love
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Červen 14, 2024 6232
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Dlouho jsem se této sérii vyhýbala, protože se mi už z ukázek nelíbil San, teď ale nelituju, že jsem tomu konečně dala šanci. Příběh je moc krásný a děj příjemně plyne. Nakonec si mě San získal a ještě víc Wee, zvlášť když se pořád usmíval. Mám ráda tento typ seriálů, kde se člověk může dozvědět i něco bližšího o kultuře a náboženství dané země a ještě takovým hezkým způsobem. Vývoj postav mi přišel velmi dobře zahraný, jen u Sana jsem měla trochu pocit, že si hodně hlídá tvář, i když se to samozřejmě k jeho postavě hodí. Dnes jsem dokonce zjistila, že oba kluci jsou z jedné t-pop skupiny a představitel Sana je ve skutečnosti asi největší šašek z nich :D Je opravdu zajímavé vidět některé herce i v jiném uměleckém odvětví <3 Každopádně seriál doporučuji.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.