Podrobnosti recenze

6.9 7 10
Filmobanka
erthos
erthos
Únor 19, 2020 3066
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Film mě velmi bavil. Mám sice slabost pro Daniela Krejčíka, ale pokud bych koukala na nějakou blbost, tak by mi to určitě nestačilo k udržení pozornosti. Nemohla jsem se odtrhnout a opravdu mě bavily jejich rozhovory, díky kterým můžeme postavy lépe poznat. Jiří Vojta je pro mě naprosto neokoukaný herec a oba tu odvedli super práci. Dívat se na film z prostředí jeskyně bez záchranných misí nebo hororů je poměrně osvěžující. A za mě jen doufám, že se bude Daniel objevovat ve filmech častěji. Mimochodem, moc mě potěšila scéna po závěrečných titulcích, která filmu dodala opravdu pěkný konec.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.