Podrobnosti recenze
9.5 14 10Pond je v tomto seriálu naprosto neuvěřitelný. Pro mě to byl první seriál, který jsem s ním viděla, a upřímně se mi pak ani nechtělo do jiných, protože jsem se bála, že po tomto už každý jiný počin musí být herecky krok zpět. Věřím ale, že u tak talentovaného člověka to nehrozí.
Matčina „láska“ mě dusila i přes obrazovku a nedokázala jsem pochopit, že někdo může být takový srab jako In. Ale uvědomila jsem si, že soudit je moc snadné. Každý jsme nastavení jinak, co se pro někoho zdá jednoduché, je pro jiného nesmírně těžké, a naopak. O to víc se mi právě líbilo, jak byl Wang ve svém věku dospělý a inteligentní.
Byl to těžký seriál a nejsem si jistá, jestli se k němu někdy vrátím. Co vím jistě je, že na něj stejně nikdy nezapomenu, díky tomu, jak byl jiný, jak byl zpracovaný, jaká v něm vládla nálada, herecké výkony a jaký měl propracovaný scénář. Pro mě vévodí nad běžnou tvorbou.
Za sebe bych ho doporučila všem, i když nevím, jestli by si ho každý dokázal užít. Ale rozhodně stojí za to.