Podrobnosti recenze

7.6 12 10
The Heart Killers
Filmobanka
Nioba
Nioba
Listopad 02, 2024 6501
(Upraven: Únor 16, 2025)
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

6.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

6.0
Tešila som sa na niečo iné a hercov. Po celkovom vzhliadnutí mi najviac sedel a rezal Fadel (Joong Archen Aydin), ten jeho nezapomenuteľný sexy taneček (ani sa nedivím, keďže má blízko i k hudbe...). "Nevymáchaná držka" a optimizmus, balenie v štýle Style (Dunk Natachai Boonprasert) ma zo začiatku bralo. Dvojka Kant (First Kanaphan Puitrakul) a Bison (Khaotung Thanawat Ratanakitpaisan) spolu to umí. Počas sledovania i dopozeraní som mala zmiešané pocity. Najviac vyzdvihujem hercov a hudbu. Myslím, že všetci dostali riadne zabrať a podtón, ktorý sa niesol u mňa vo vnímaní bol, že sa nevedia do scenára napasovať, akoby im nesedel, všetci robili, ako vedeli, ale... A to aspoň u mňa dosť prevažovalo váhu, takže osobne mi stačilo vidieť tento projekt raz. Štvorica hercov si zaslúži super role a projekty a všetci majú niečo do seba. Páriky si odovzdali medzi sebou, čo mali. Boli tam aj zaujímavé pasáže, rozhovory a odhaľovanie boľavých miest každého z nich a napokon i posun všetkých. Láska hory prenáša a o to viac ak sa pridajú dvaja.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.