Podrobnosti recenze

8.4 2 10
Celkové hodnocení

7.8
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Ač pro mě téma není zas tak zajímavé, jméno režiséra bylo důvodem, že jsem se nakonec na film podíval. A dobře jsem udělal. Děj je zaměřen na 90. léta, tedy období, kdy byla epidemie HIV/AIDS na vrcholu a vývoj se začal obracet tím lepším směrem (nejedná se tedy o počátek krize AIDS). To je přesně vidět ve filmu, kde každá postava prochází trochu jiným vývojem. Hlavní postavy tvoří zajímavý trojúhelník (nikoli ovšem milostný) typický pro tu dobu. Trochu uspěchaný a přehlížený mi přišel konec, kamera mohla být více uvolněná, herci to však zvládli velmi dobře. Film tak hezky zapadne do historické skládanky a lze ho rozhodně doporučit.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na info@gaytitulky.info   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese info@gaytitulky.info K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.