Podrobnosti recenze

8.8 2 10
SunsetxVibes
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Červen 15, 2024 4317
(Upraven: Březen 06, 2025)
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

8.0
Mám rád dvojici MosBank. Jejich filmový vztah byl tak přirozený, že ač se většinou takovým spekulacím vyhýbám, tak tihle dva mi přijdou jako relálný milující se pár. Příběh byl vcelku jednoduchý a nevyhnul se hromadě bl klišé, kde gay párů je ve firmě více než hetero a mohli si odpustit nezbytnou ztřeštěnou dvojici Juldis a Chan. Milé překvapení pro mě bylo obsazení Tenona (Sam) z Golden Blood a ač jsem mu zpočátku nemohl přijít na chuť, získal si mě svým úsměvem a chováním Pete Wacharanon (Yotha) jako milý nevykroucený milující gay kluk.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.