Podrobnosti recenze
9.4 5 10Celkové hodnocení
10.0
Příběh
10.0
Herecké výkony
10.0
Zvuk
10.0
Zpracování
10.0
Musím říct že jsem se zamilovala jak do seriálu který mě hned od začátku vtáhnul a nenechal mě odejít, tak do postav které byly našimi herci Boss a Nouel ztvárněni tak skvěle že jsem jim baštila každé slovo. Příběh o paralerlním světě bylo konečně něco jiného než jsme zvyklí, na začátku se to může zdát matoucí ale časem se dozvíme co se děje a čím si paralerní světy prochází a jak se seznámili Phukan a Cirrus. Po celou dobu mezi Boss a Nouel byla úžasná chemie lepší než v Love in the Air jejich láska byla cítit i přes obrazovku kdybych byla kameramam tak se asi rozteču na místě😁.
Nic nepřehrávali vše bylo tak přirozené že jsem chtěla víc ale jak se řiká příběh jednou musí skončit a skončil 10 dílem ale měla by nás doufám čekat speciální epizoda tak si musíme počkat.
A co bych řekla závěrem vemte si kapesníky ukápne vám slza a některé scény vám vrazí kůl přímo do srdce ale sakra já jsem si to užila
Nic nepřehrávali vše bylo tak přirozené že jsem chtěla víc ale jak se řiká příběh jednou musí skončit a skončil 10 dílem ale měla by nás doufám čekat speciální epizoda tak si musíme počkat.
A co bych řekla závěrem vemte si kapesníky ukápne vám slza a některé scény vám vrazí kůl přímo do srdce ale sakra já jsem si to užila