Podrobnosti recenze

9.7 5 10
(Upraven: Duben 03, 2025)
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Nepřicházelo do úvahy, abych se na tento projekt díval, protože sice některou asijskou hudební produkci rád poslouchám, ale nemusím se dívat na to cvičení spartakiádních opiček na pódiu, z toho už jsem vyrostl a ke zhlédnutí mě přiměly dobré recenze a hodnocení a nelituji, i já se přikláním k celkovému velmi dobrému hodnocení 8.5. Oceňuji část příběhu, která se týká pokřivených vztahů v hudebním průmyslu, ale na druhé straně ti, co chtějí být slavní (sláva, polní tráva), na tyto podmínky přistupují. Příběh v některých pasážích se dle mě zbytečně vlekl a v polovině seroše jsem myslel, že s tím praštím. Také je záhodno se zamyslet nad tím, zda je nutné propagovat hudební skupiny takto a ne, aby prorazily svou hudbou, protože část fanoušků teď na jejich koncert půjde ne proto, jak zpívají (a z mého pohledu šaškují), ale protože si je "zamilovali" v seriálovém projektu s pohádkovým koncem.
Nejvíce mě překvapil herecky sympoš William, částečně i Nut a okouzlil mě thajský národní plavec s dokonalou postavou Est, na kterého si vůbec z High School Frenemy nepamatuji. Nemyslím teď jen herectvím, kdy jeho postava byla spíše v některých částech jako bezemoční koala (ani ryba, ani rak), ale že jeho obličej mnohdy vypadá doslova umělecky třeba pro malíře jako příklad naprosto vybroušených asijských rysů s dokonale řezanými rty (přidal jsem fotky do složky, žádné tam nebyly). Oceňuji, že všichni chlapci nebyli jen kluci na kluky, oceňuji hlavní pár, oceňuji pomalou píseň od Williama. Z těch dalších mě "zaujala" Samantha, kterou známe z několika projektů (rovněž tak ušáka Drake-ho), jež nastoupila na cestu Donatelly Versace a jestli takto bude pokračovat, tak za chvíli z ní bude Kačer Donald.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.