Podrobnosti recenze

6.0 22 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Listopad 15, 2009 9627
(Upraven: Březen 20, 2010)
Celkové hodnocení

6.8
Příběh

7.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

6.0
Zpracování

7.0
Tenhle film jsem rad prekladal, je opravdu zajimavy a rozhodne si nemyslim, ze by byl citove nevyvazeny. Film nekonci dobre ani spatne, končí otevřeným koncem. Někdo je na tom na konci dobře, někdo o něco hůře. Každopadně je i zajimávý paraelní příběh učitele, ktery se tam občas vyskytuje, pro něj to nekončí zrovna moc dobře. Pěkný film, doporučuju.

Nejvic mne ale dostava, jak ma Cal odstaty usi, ale zas na druhou stranu jsem si na to nejak v prubehu prekladu zvyknul a pak mi to prislo roztomily. Souhlasim, ze scenka s tou travkou v aute jak si davaji playback je fakt husta!

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.