Podrobnosti recenze

9.1 10 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Březen 04, 2009 3745
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Když jsem Lék viděl poprvé, Brada Renfra jsem vůbec neznal. Zajímal mě tehdy hlavně děj. Ale pak jsem Renfra viděl v Nadaném žákovi a uvědomil jsem si, že toho kluka jsem už viděl. No jasně, bylo to právě tady! Po dlouhé době jsem se podíval na Lék znovu (vlastním jej na velmi vzácné VHS kazetě) a tentokrát jsem si všímal výkonů obou dětských herců, hlavně tedy Brada Renfra. V tomto filmu mu bylo třináct let a dokázal, že jeho výkon v Nadaném žákovi nebyl náhodný. Film samotný je velmi povedený, plyne svižným tempem a rozhodně se vyvarovává přílišného sentimentu, které téma nabízí. Doprovází jej výborný soundtrack. Je velká škoda, že Lék prošuměl kiny a v televizi se nikdy nevysílal. Neprávem zapomenutý klenot.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.