Podrobnosti recenze

9.3 4 10
Filmobanka J Jaros.ml Srpen 18, 2009 3978
Celkové hodnocení

8.8
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Tak Torchwood ani Doctor Who bych nebral jako typicky gay serial. Gay nadech Doctoru Who dava akorat John Barrowman coby kapitan Jack, stejnak jako v Torchwoodu (Torchwood je vic gay)

Na Torchwood jsem koukal uz jen kvuli Johnu Barrowmani, ten je muj oblibenec. Na Doctora Who jsem nejdrive koukal jen na ty dile, kde je prave John Barrowman a Doctor Who mi prisel takovej celkem dost nudnej (az na nekolik malo vyjimek, kdy sem se fakt zasmal), nastesti po prvni serii vystrida doctora jiny doctor, delako hezci, zabavnejsi a dokaze se do role daleko vic vzit.
Pokud mate radi scifi, tak urcite doporucuju :-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.