Podrobnosti recenze

9.0 5 10
Filmobanka
watson04
watson04
Červen 26, 2010 4287
(Upraven: Červenec 31, 2014)
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Glee je... Co vlastně? Pro mě osobně je to hlavně skvělá zábava. Charaktery jsou přemrštěné, chvílemi máte pocit, že koukáte na telenovelu, jak moc jsou vztahy zamotané. Čím déle jsem seriál sledovala, tím více jsem si připadala jako v parodii. Ironické poznámky se tu mísí se slaďoučkými věcmi tak rychle, že zhlédnete 22 dílů a ani si neuvědomíte, kolik času jste nad tím strávili. Hudba je výborná, písně přiléhavé. Nemusí si to myslet každý, ale Glee je podle mě škoda nevidět. :)

Edit (během 4.série): Musím říct, že původní nadšení už trochu vyprchalo - především díky gay lince, která je podle mě nesmírně přeslazená, někdy absolutně nelogická a scénáristé v ní zeslonili, co mohli. Každopádně, absurdita, kvůli které jsem na Glee koukala, se vytratila, přetransformovala se v něco rádoby vážného a seriál má od začátku 3. série sestupnou tendenci. A ačkoliv fanoušci milují hlavní gay pár, já osobně na nich nevidím nic přitažlivého, vtipného a nakonec ani koukatelného. Ryan Murphy nejspíš zapomněl, že v roce 2009 začal s komediálním seriálem, který měl dobré tempo a přitažlivé do výšin absurdnosti vyhnané postavy, scény a dialogy. Dneska už je to jen muzikál, přesah v něm už nevidím, proto snižuji hodnocení.

Edit 2 (po 5. sérii): Odklon od původní myšlenky je značný, osobně si myslím, že seriál, ač úspěšný měl skončit po třetí sérii. Nepomáhají ani vážná témata, protože jsou zobrazena povrchně, zřejmě proto, aby si tvůrci příliš nezadali.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.