Podrobnosti recenze

9.1 10 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Březen 04, 2009 3748
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Dlouho jsem se na tento film chystal. Tušil jsem silný příběh a takové dokážou s člověkem pořádně zamávat. Jsem rád, že jsem se konečně odhodlal si film pustit. Děti ještě věří v nemožné, v zázrak, v to, že právě ony přijdou na to, na co nepřišly celé vědecké týmy... Moc dobře si pamatuju, jak jsem kdysi věřil, že objevím lék zaručující nesmrtelnost :-)
I ti dva kluci věří a nepřipouštějí si, že by to mohlo dopadnout špatně. Teprve ke konci jejich krásně dětský náhled pomalu začne napadat "virus" kruté reality.
Skvělé herecké výkony. Škoda, že se zázraky dějí jen zřídka.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.