Podrobnosti recenze

8.1 17 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Únor 21, 2009 7379
Celkové hodnocení
 
4.8
Příběh
 
6.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
4.0
Zpracování
 
4.0
Příběh. Je to notoricky známo, bylo o tom napsáno x knih, písní i filmů, ale přesto člověk ne a ne se z toho poučit. Ztrátu něčeho důležitého si uvědomíme, až když to ztratíme (ať už navždy, nebo jen na nějakou dobu).
Takže, námět nám vlastně nic nového nepřináší, jenže tady si myslím, že v tomto případě to zase až tak nevadí, neboť takové věci by se měly neustále připomínat.
Jedna z největších zbraní tohoto snímku je, že má tendenci podkládat nám jednu jednoduchou otázku: „Jak by ses zachoval ty?“ Odpovědi jsou samozřejmě různé, ale to, že nad tím přemýšlíme, to zase až tak obvyklé u mnoha filmů není…

Charaktery/herecké výkony. Co se týče charakteru hlavní postavy, domnívám se, že by se z toho dalo vymáčknout daleko více, ale budiž. I tak je to slušné. U ostatních, no, řekněme že je to hodně realistické… :-D
Jejich herecké ztvárnění je však, bohužel, tak trochu podprůměrné. Tady si nebudeme nic namlouvat. Ale svým způsobem jsem rád, že se toho zhostili neokoukaní herci.

Zvuk. Podprůměrný. Zvláště pak mě upoutala ta „rána“, kterou dal hlavní hrdina jednomu z grázlíků.

Zpracování. Ajajaj. Tady se to prostě nepovedlo. Nemastné neslané, kamera ani střih nic moc. Škoda, hodně to shazuje film.


Suma sumárum. I když je mé hodnocení hodně kritické, já tento snímek doporučím, neboť to poselství které v něm je tak trochu zakopané (i myšlenka s dotěrnou otázkou), je důležité a nemělo by být opomíjeno!

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.