Podrobnosti recenze

7.0 7 10
Filmobanka
erthos
erthos
Prosinec 22, 2010 6600
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

6.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

7.0
Ani neviem ako začať, v hlave sa mi striedajú rôzne myšlienky a pocity. Počas sledovania filmu som sa prikláňal na stranu Anthonyho, bolo mi ho ľúto a dúfal som, že tú bitku nejakým spôsobom dostane aj Stephen. Neskôr sa môj názor zmenil a premýšľal som, či si Anthony nezaslúžil ešte pridať. Kde mal ten chlap trocha sebaúcty? Dostane nakladačku a ešte „z vďaky“ s ním ostane? Naivne veril, že sa Stephen zmení? Nezmení. Ľudia sa nikdy nemenia. Veril, že ho miluje? Nemiloval, inak by ho nezmlátil. Hneď po prvej bitke ho mal Anthony opustiť. Je mi jasné, že ho miloval a preto nechcel odísť, ale v prvom rade treba mať rád sám seba. Lebo ak by sa stalo niečo horšie, a Stephen by zabil Anthonyho (ďaleko k tomu nechýbalo), city k nemu by mu boli už zbytočné. Jediný kto mal vo filme rozum, bol 17 ročný Gavin.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.