Podrobnosti recenze

6.6 6 10
Filmobanka
erik3erik
erik3erik
Leden 20, 2012 6733
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

6.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

9.0
Zarazilo mě nízké hodnocení filmu na IMDB. Patřím ovšem k příznivcům francouzské produkce, proto jsem si pustil v očekávání snímek Notre paradise a nechápal jsem, čím si zasloužil udělení necelých čtyř hvězdiček. Film je solidně natočený, postavy působí realisticky. O napětí není nouze...Až daleko později mi došlo, že se Gaëlu Morelovi podařilo trefně vystihnout gay komunitu. A málokdo snese nastavené zrcadlo. Celkem chápu, že heterosexuálové nemusí zcela chápat kult "mladého masa", kupování si "lásky", odepsání člověka staršího třiceti let...a spoustu dalších nešvarů marketingového produktu zvaného GAY. Naštěstí se najdou i světlé výjimky a díky za ně.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.