Podrobnosti recenze

8.9 7 10
(Upraven: Březen 19, 2013)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Popravdě, poprvé jsem na to koukala s přestávkami tři dny. A pak jsem si to musela pustit znovu. Začátek mě příliš nezaujal, přišel mi rozvleklý. Později, jak film pokračoval, dostával se do úplně jiného rozměru, který se mi moc líbil. Konec filmu byl prostě úžasný a ještě jednou úžasný, herci dobří, hudba skvělá. Dávám 10, protože je to jeden z mála amerických filmů z tohoto prostředí, který má nějaký smysl a není jen bezduchou ukázkou středoškolského života s průhledným scénářem a vnucenými dramatickými zvraty.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.