Podrobnosti recenze
9.6 9 10Generace 1 je skvělá, většinu z nich si musíte zamilovat, ať už šílenou anorektičku, zoufalého panice, frajírka, věčně zhuleného, ale mimořádně hodného kluka... První série je dost výbušná, druhá zase nenápadně vážná.
Generace 2 je spojená s tou první jen postavami Effy a Pandy, ale ve třetí sérii je stále ještě trochu duch těch starých postav. Nicméně, druhá generace je daleko víc šílená a daleko víc absurdní, než ta první.
Generace 3 se už od původních Skins úplně odděluje, postavy nemají žádnou vazbu na generace předchozí, přesto je pro mě jistým způsobem koukatelnější než generace druhá.
Suma sumárum, rozhodně to stojí za vidění, ale nedoporučuji se do toho moc ponořit, protože zhlédnout to během necelých dvou týdnů, jako jsem to udělala já, člověku docela zavaří mozek. Abych ale jen nechválila, podobnost scénářů jednotlivých sérií mi po čase začala zavánět jistou šablonovitostí, samozřejmě, příběhy nejsou stejné, vykazují ale dosti podobné rysy, což mi pak postupem času začalo trochu vadit.