Podrobnosti recenze

9.0 13 10
Filmobanka
cleo
cleo
Červen 27, 2009 6810
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Po čase jsem se rozhodla konečně napsat, co si myslím o Torchwoodu. První díly mě nezaujaly, láska na první pohled to prostě nebyla. Zamilovala jsem si ho až v díle Countrycide (1x6), kde tvůrci vybudovali perfektně mrazivou a temnou atmosféru. První série ale přesto byla víceméně průměrná, daleko lepší byla série druhá, tam začala ta správná jízda. Třetí série byla mimořádná, ani se nedá brát jako série, je to prostě minisérie o pěti dílech, která je hodně bolavá a částečně zbořila všechny mé iluze o tom, jaký je Jack "člověk". Čtvrtá série, kterou bohužel hodně ovlivnili američané, se mi ovšem vůbec nelíbila a nebyla jsem schopná ji dokoukat. Hodnotím proto jen první tři série.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.