Podrobnosti recenze

7.5 22 10
Filmobanka
petule611
petule611
Prosinec 12, 2013 17099
(Upraven: Březen 03, 2014)
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

10.0
Zatím to vypadá, že opakování US verze Queer as Folk nehrozí, což je velmi příjemné zjištění: postavy se chovají jako normální lidé, žijí normální život a v hovoru používají normální věty a ne pseudovtipné hlášky.
Jen tak dál.

Připsáno po sedmé epizodě:

Pořád se mi to líbí, přestože děj se skládá ze zcela běžných situací a neobsahuje žádné překvapivé, natožpak efektní, zápletky. Této koncepci skvěle odpovídají i herci: nemyslete si - hrát tak, aby nebylo poznat, že konáte herecký výkon, je dost velké umění! Pro tohle všechno je seriál vyjímečně věrohodný, což je podle mě jeho nejcennější hodnota. Vidíme v něm život, jaký žije většina z nás, žádná dramata, žádné kynuté emoce s glutamátem, většina z nás se s jeho hrdiny může bezprostředně identifikovat, a proto je to podívání příjemné.

Navíc má určitě specifickou cenu pro každého, kdo řeší nějaké problémy se svou sexuálně sociální identitou, emancipací, nebo nedostatečnou asertivitou. Za něco takového bych vždycky každou televizi chválil.

Nepřišel jsem na žádný důvod, proč by mě to nemělo bavit: na poslední díl se těším a budu se těšit i na druhou řadu, která doufám přijde.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.