Podrobnosti recenze

7.0 8 10
Filmobanka
seaboard
seaboard
Září 06, 2012 9290
Celkové hodnocení

5.5
Příběh

4.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

5.0
Zpracování

6.0
Pro mě trošku ubíjející podívaná. Hlavní hrdina (dlužno uznat, že ve velmi autentickém podání dánské filmové gay-hvězdy) se točí v bludném kruhu podivného vztahu stále se zmítajícího v extrémních polohách ano-ne. Vidět se to dá, i když já jsem si film musel pustit na několikrát, abych ho zhlédl až dokonce.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.