Podrobnosti recenze

5.6 2 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Květen 28, 2014 1456
(Upraven: Leden 09, 2024)
Celkové hodnocení

6.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

7.0
Zpracování

6.0
Tento film jsem viděl cca před třemi týdny ve třech dílech špatné kvality z youtube a protože mám rád pinoy filmy, můžu říct, že jednak byl dost podobný asi dvěma dalším, co už jsem viděl a např. Midnight Dancers jsem ohodnotil chloupek výš. Očekával jsem pod názvem Macho nějakého udělaného pinoy svalovce, ale ve skutečnosti to byl spíše vyzáblejší mladíček, který prodává své tělo formou erotického tance, masturbace a gay prostituce, aby pomohl jedné dívce se naopak z těchto otěží manilské prostituce dostat. Doporučuji pouze milovníkům starších pinoy filmů...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.