Podrobnosti recenze

7.5 22 10
Filmobanka
petule611
petule611
Prosinec 12, 2013 17030
(Upraven: Duben 07, 2015)
Celkové hodnocení

6.8
Příběh

7.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

7.0
Zpracování

6.0
1. řada: Příjemné překvapení! Z prvního dílu jsem byl trochu rozpačitý: ti chlapi mi přišli moc rozháraní, příliš fousatí a neseriáloví. Postupně jsem pochopil, že jde o záměr vytvořit civilnější, životem ušmudlanou variantu QAF, kde se hrdinové budou chovat jako lidi, a ne jako oživlé modely z lifestilových magazínů. 2. řada: Po zhlédnutí prvních dvou dílů druhé řady jisté rozpaky. Jako by tvůrci nevěděli, kudy dál, zabředají do čím dál nereálnějšího světa plného mužných gayů, kde snad ani neexistují heteráci. Neříkám, že to není docela hezká představa, ale poněkud odtržená od reality. Občas mi vadí užvaněnost, ne vše se nutně musí sdělovat slovem. Přesto bych byl rád, kdyby seriál pokračoval. Trojice hlavních postav v čele se sympatickým Patrickem mi prostě přirostla k srdci.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.