Podrobnosti recenze

8.0 5 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Březen 08, 2009 3048
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Rent je stylový. Je o stylu života, o pohrdání konvencemi, o boji proti systému, který diktuje, jak se má žít. Hlavně je ale o boji se sebou samým. O tom, co je pro člověka skutečně důležité. Pro mě je to poselství. Ano, každá postava má něco, co ji sráží, nějaké břemeno. A přesto žijí, jak umí, a umí se postavit za to, jak žijí.

Úvodní píseň je citová ždímačka, když máte ponětí o tom, oč se ve filmu jedná. La vie Boheme je pecka, tu scénu doslova miluju. Konec je pro mě osobně trochu zklamáním, ale celkově si myslím, že film nezkazil (ale donutil mě ubrat jednu hvězdičku za příběh).

Chris Columbus z filmu vyždímal, co mohl. Pro mě se tak zbavil nálepky režiséra rodinných filmů.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.