Podrobnosti recenze

7.5 11 10
Filmobanka
Radek
Radek
Březen 24, 2009 4588
(Upraven: Leden 28, 2019)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

10.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

8.0
Zpracování

10.0

Hned na začátku mi padl do oka ten věkový nepoměr otce a syna, myslím fyzický (rozdíl mezi Danem a Derekem s Charliem, známým i z jiných filmů a seriálů Judas Kiss nebo Dante´s Cove). Skutečný rozdíl je pouhých 8 let, pak už jsem si zvykl. Že je to moc americké mi tentokráte nevadilo, ano, ale kdo už zhlédl stovky filmů, dokáže vnímat rozdíly mezi kanadským a americkým (USA) snímkem, a toto je film kanadský navíc, když jsem to vše spojil s bezvadným zpracováním a pro mě důležitým příběhem (dotýká se i mě), rovněž i sympatičností některých herců (Dan, Charlie), a proto také mé vysoké hodnocení, protože se zabývá skutečně osudy mužů, co mají rádi muže, na rozdíl od mnoha jiných zde uvedených filmů, kde skutečné gay jádro je mizivé nebo zcela okrajové …

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.