Podrobnosti recenze

8.1 15 10
Filmobanka
L.X.
L.X.
Leden 03, 2012 8963
(Upraven: Listopad 07, 2015)
Celkové hodnocení

7.8
Příběh

7.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0

Je to heterosexuální dívka, co se zamilovala do promiskuitního gay či bi kluka a jen její tělesná schránka se cítí mužem a nebo je to gay kluk v dívčině těle co by chtěl sexovat s dalším klukem, ale zatím nemá čím a nebo ještě jinak? Toť otázka asi jen pro ty, kteří se tak cítí… Nechtěl jsem se dívat, protože tyto otázky se mě niterně nedotýkají, ale nakonec jsem rád vydržel až do konce, neboť tento silný příběh mě uvrhl do chování a myšlení lidiček uvězněných v cizím těle. A tento kladný a nový pocit nemění ani dle mě „nedostatky“ typu věčného vypalování zobáků, chlastu a toho, že ve filmu byl poměr 96% ku 4% obrácený. Výborný Rick Okon …

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.