Podrobnosti recenze

6.0 9 10
(Upraven: Prosinec 20, 2014)
Celkové hodnocení

3.5
Příběh

2.0
Herecké výkony

4.0
Zvuk

4.0
Zpracování

4.0
Jsem zcela zaskočen vyzněním filmu. Připadá mi, že tvůrci nechápou nic, ale docela nic! To, co se zdálo být zábavnou taškařicí a parodií, se mění posledních 15 minut před koncem v mravopočestné rozjímání.
Být "gay-fundamentalistou", což zajisté nejsem, jsa člověkem velmi chápavým (aspoň si to o sobě myslím :-) ), bych doporučil tento film z těchto stránek odstranit. Neudělám to, ale stejně jako jirka twist, jej aspoň vymažu ze svého compu.
Prostě vítězné zjištění, že nejsem gay, ale hetero, že celý "problém" byl pouze v tom, že jsem ještě nenarazil na tu správnou dívku, tak toto zjištění mne opravdu, ale opravdu neoslovuje. Škoda práce ondřeje76 na skvělých titulcích.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.