Podrobnosti recenze

7.6 3 10
Filmobanka
Aron
Aron
Červenec 16, 2011 3668
(Upraven: Leden 07, 2017)
Celkové hodnocení

5.0
Příběh

6.0
Herecké výkony

4.0
Zvuk

5.0
Zpracování

5.0

Neotřelý, originální, zvláštní … tak bych pojmenoval tento film, ale na druhou stranu jsem dost překvapen zdejším vysokým hodnocením. Mě příběh úplně nevtáhl, první polovina filmu dost nuda, potom se to trošku rozjelo, až nakonec během 5 minut se povadlý Adam vyspí s Hannou, mladším kolegou z práce, Simonem a pak si zajde domů ke své rodině na večeři, což už je i trošku příliš, aby celý příběh skončil jako Švédská trojka po 23 letech … pouze s tím rozdílem, že poněkud již také povadlejší (ale z těch tří asi s nejlepším hereckým výkonem) představitelka hlavní ženské role je těhotná. Vadil mi tam Simon, kde toho herce proboha vzali, někde na východě nebo Balkáně? Jeho zuby vypadaly, jako kdyby zrovna překousl nějaký silnější ocelový drát. Chápu, že každý není dokonalý, ale zuby se dají srovnat i ve 40 letech a při líbacích scénách se mi doslova zvedal za ty ostatní jeho protějšky kufr …

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.